Небојша Медојевић: УДБИНИ МЕДИЈИ НАСТАВЉАЈУ ПРЉАВУ КАМПАЊУ ЛАЖИ ПРОТИВ ДФ!!!

Андрија Мандић, Милан Кнежевић и ја смо јутрос имали уобичајени неформални састанак и НИЈЕДНУ ријеч нијесмо посветили листи. Финализацију листе су радили наши сарадници. Разговарали смо о важним аспектима кампање која је пред нама.

Од оснивања УДБА спроводи у континуитету прљаву кампању лажи против лидера ДФ. Овај пут су мете ове кампање били проф.др. Бранко Радуловић и Пеђа Булатовић. Свако има право на своје мишљење и да им се неко свиђа или не свиђа. Проф др Бранко Радуловић је један од најреферентнијих универзитетских професора и бескомпромисни борац за слободу, демократију и сувереност Црне Горе од почетка 90. Човјек са огромним искуством у привреди , истраживачком и научном раду и мој искрени и одани пријатељ и саборац.

Пеђа Булатовић је један од доајена политичке сцене и неко од кога сам често учио тајне ове професије. Политички занат има у малом прсту и велика је драгоцјеност ДНП и ДФ.

Ја и Милан Кнезевић и Андрија Мандић смо развили личне пријатељске односе који су издржали највеца искушења , прогоне и терор. Никада између нас није било ни повишеног тона, а камоли свађе.И то ће тако остати и кад се не будемо бавили политиком.

Велика ми је част да сам у Бранку и Пеђи имао и да ћу имати саборце и пријатеље.

Чим оволико сметају УДБИ , мора да вриједе.

Само сложно!!! Само 💪💪💪

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial