Ухапшен Марко Милачић

У Подгорици је данас ухапшен Марко Милачић лидер Праве Црне Горе. Ухапшен јер је стајао испред храма Христовог васкресења у Подгорици. Стајао је сам, на јавној површини и није угрожавао апсолутно никога. Због чега полиција и држава Црна Гора упорно врши тортуру над вјерницима Српске православне цркве? Зашто су дозвољени редови испред маркета Лаковић, Воли, Франца? Због чега приватне фирме са више десетина запослених раде најнормалније? Они не угрожавају својим присуством здравље онога поред себе? Због чега долазе волонтери из Подгорице, подручја зараженог Корона вирусом у Беране и угрожавају најрањивију категорију – пензионере??? Због чега возило страних регистрационих ознака сваког дана стоји паркирано испред манастира Ђурђеви Ступови у Беранама и уписује ко је дошао Богу да се помоли?
Марко Милачић је само један од вјерника и у овом случају човјек који је снимио и посведочио какву тортуру полиција спроводи над вјерницима СПЦ. Вјерници се нигдје не окупљају у великом броју и не угрожавају никога, када неко стоји сам испред храма а кога он угрожава?
У прилог постављамо и снимак самог догађаја испред храма Христовог Васкрсења у Подгорици.Снимак можете погледати на нашој фејсбук страници.


Нека је свима на здравље празник Цвијети.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest