Ухапшени Билећанин теренац украо у Дервенти, па га запалио након разбојништва

Вријеме читања < 1 минут

МУП Републике Српске је саопштио да је ухапшени због пљачке поште у Никшићу Стојан Албијанић (27) највјероватније украо аутомобил у Дервенти, а након пљачке га запалио пет километара од центра Никшића.

Уз навођење иницијала осумњиченог, МУП Српске саопштио је да је Стојан Албијанић (27) ухапшен у Билећи у оквиру међународне полицијске акције због сумње да је учествовао у разбојништву почињеном у Црној Гори.

Тројица маскираних и наоружаних разбојника јуче ујутру су опљачкали блиндирано возило које је довезло новац у пошту у Никшићу. Према незваничним информацијама украдено је око 400.000 евра.

Том приликом разбојници су их напали и попрксали бибер спрејом и ударали кундаком.

Радник обезбјеђења Љубиша Мрдак им се супроставио и том приликом један од разбојника га је упуцао у груди. Мрдак је убрзо преминуо од задобијених повреда.

Разбојници су побјегли џипом регистарских ознака БиХ, а који је касније прнађен запаљен.

Према сазнањима Српскаинфо, полиција је интезивно радила на овом случају и дошло се до информације да је са разбојништвом повезан Албијанић и он је рано јутрос ухапшен.

Он до сада није био познат по неким тешким кривичним ђелима.

МУП Српске саопштио је да се ухапшени Албијанић може довести у везу и са крађом аутомобила у Дервенти која је почињенау ноћи 7/8. септембар ове године.

Подсјетимо, тада је саопштено да је у Дервенти украден теренац “нисан кашкаи”.

Српскаинфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest