Ухапшено шест осумњичених: Украли новац и телефоне

Foto: Uprava policije

Службеници Регионалног центра безбједности „Центар“ су лишили слободе шест особа за које се сумња да су у протеклих мјесец дана извршиле десет кривичних дјела

Службеници Регионалног центра безбједности „Центар“ су, предузимајући мјере и радње на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, лишили слободе шест особа за које се сумња да су у протеклих мјесец дана на територији Главног града извршиле 10 кривичних дјела.

Подгоричка полиција лишила је слободе Е.Г. (34) због сумње да је извршио кривично дјело тешка крађа. Он је, сумња се, од једне женске особе у Булевару Светог Петра Цетињског отуђио торбу у којој се налазило 300 еура и лична документа. Због сумње да је извршио три кривична дјела ухапшен је Е.Х. (17), а њему се на терет стављају разбојништво, тешка крађа и угрожавање сигурности. Кривично дјело разбојништво је извршио на штету женске особе, на начин што је употребом физичке снаге отуђио 300 еура и мобилни телефон. Тешку крађу и угрожавање сигурности је извршио на штету једне мушке особе, на начин што је, сумња се, провалио врата породичне куће и из унутрашњости отуђио мобилни телефон, којом приликом је оштећеном упутио пријетње- наводе из полиције.

Полиција је лишила слободе и Е.А. (22) због сумње да је извршио двије крађе. Он је у једном дану извршио оба дјела, тако што је је из два возила отуђио личне ствари.

Због сумње да је извршио кривично дјело крађа слободе је лишен А.К. (26). Сумња се да је он користећи непажњу ошетећног из једног угоститељског објекта отуђио мобилни телефон. Д.Т. (36) је лишен слободе због сумње да је извршио крађу, на начин што је користећи непажњу оштећеног отуђио мобилни телефон у једном угоститељском објекту. Подгоричка полиција лишила је слободе Д.И. (15) због сумње да је извршио два кривична дјела крађа. Он је, сумња се, из једне приватне клинике отуђио новац у износу од 1.000 еура, док је из једног бутика отуђио новац у износу од 500 еура- наводе из полиције.

Извор: Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest