Укључимо мало мозак

foto. Wikipedia

Извор: Facebook Јован Маркуш

Да ли је баш ова корона толико опасна, или се ради о нечему другом. Толико „случајности“ је просто немогуће. Иначе „РОТАРИ“ клуб је Била Гејтса. А по сликама закључите сами.

На прослави Ротари клуба прије двије године у Подгорици Ераковић, тренутни директор КБЦ. Поред њега је прво излијечени од короне у Црној Гори Михаило Вукић из Бара. Који је задужен за односе са јавношћу, клубовима и Дистриктом. Ту је др Кон, заговорник вакцинације, др Каварић ,директор домова здравља, а и др Мирановић (прочитах) је чланица овог „клуба“.
Кад погледамо онда ово са струком нема никакве везе. Јер ови спроводе планове Била Гејтса, држе народ затворен по кућама, и карантинима, шире страх и панику међу народ. И потпуно је јасно онда зашто нису затварана градилишта, маркети, и друге фирме које перу паре лопова и криминалаца. И да је све ово послужило за обрачун са неистомишљеницима. Прогоном православља и СПЦ. Зато су и оне драконске казне свештенству, зато се приводи и хапси наш Митрополит. Не би ли се сломила кичма православљу. Чини ми се да нису очекивали баш толико оних гладних и којима је помоћ потребна, па су почели укидати ове забране. Да мало народ заборави на глад кад може из куће изаћи.
Пуно неких коцкица, које се савршено уклапају у мозаик слике „свијета“ Била Гејтса и других из „дубоке државе“.
На вама је да укључите мозак, и да схватите о чему се ради. Зато је изостала помоћ угроженим. Зато је дијељена само својим симпатизерима. Зато су искључени из „игре“ сви који нису дпс, зато је послужио и Црвени крст. Зато су и водили изборну кампању. Док су други били у притвору. Зато су се здрави затварали у карантин. Зато је омогућено перачима пара да раде неометано.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest