УРА: Демократе да промијене слоган у „Бемакс је наша нација“

„Док су Бечић и Момо чували Катнића, на шта им је овај свесрдно захваљивао, УРА је мјесецима истрајавала да се у том сегменту промјене десе“, наводе из те партије

Из Грађанског покрета УРА саопштили су да посланик Демократа Момо Копривица, у жељи да оправда агенду своје партије са којом је срушио Владу, а коју је прије неколико дана у једном саопштењу „најбоље појаснио генерални секретар ДПС-а Александар Богдановић“, сада грађане и бираче своје партије покушава да убиједи у супротно.

Како су казали, за то му је послужило хапшење Верице Мараш и резултати Специјалног тужилаштва, за чију реформу је „најзаслужнија политичка храброст, воља, истрајност и бескомпромисност управо УРЕ“.

„Док су Бечић и Момо чували Катнића, на шта им је овај свесрдно захваљивао, УРА је мјесецима истрајавала да се у том сегменту промјене десе. И десиле су се на добро Црне Горе. И наравно да неће тако изграђене институције олако пасти па чак и ако УРА не буде на власти, јер то неће дозволити грађани. Неће дозволити да Бечић и Момо у агенди са ДПС-ом пониште све оно што је 43. Влада стварала и учинила, а што је отворено признао Александар Богдановић и нови Момов коалициони партнер Пеђа Бошковић са којим Момо има заиста дирљиве консултације у скупштинској сали“, саопштили су из ГП УРА.

Казали су да „смијешно звуче“ опаске Копривице по којима УРА грчевито брани фотеље након пада Владе.

„Подсјетимо да су управо Бечић, Богдановић и Момо након одласка у опозицију мјесецима шетали са маскотама из цртаних филмова црногорским улицама и јадиковали над сопственом политичком катастрофом, јер су отишли у опозицију. Све док на тим протестима нијесу остали сами са маскотама. Ко достојанствено подноси одлазак у опозицију нека процијене грађани. Оно што је Момо поручио у слогану за никшићке изборе ево се испоставило тачним. Одбранио је Брана, а сад би и цијелу ДПС булументу, не би ли поништио добре ствари за Црну Гору. Демократе, зато, треба да промијене свој слоган у ‘Бемакс је наша нација'“, закључују.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest