УРА: Лоповска криминална организација ДПС активирала темпирану бомбу

Јутрошња немила дешавања и слике насиља у Будви огољена су слика репресивног режима лишеног било каквих скрупула а који је спреман да полицијском силом противзаконито отме власт у том граду, саопштили су из Грађанског покрета УРА.
Оцјењују да режим који је потрошио све своје карте у политичкој борби посеже за силом активирајући тако темпирану бомбу.
„Пошто се даве у својој корупцији и криминалу и након што су покрали град Будву, цијелу Црну Гору и њене грађане са својом полицијском хунтом лоповска криминална организација ДПС нема задршки у употреби силе и негирању свега што значи закон. Та лоповска криминална организација највећи је тег око врата савремене Црне Горе а по законима природе, који они не могу контролисати њихов политички крај је ближи него што се могао претпоставити“, наводе из УРЕ.
Напомињу да су јутрос испред Општине Будва били полицајци без службених бројева и значки, тј. исти они који режим као ‘кец из рукава’ вади из свог подземља кад треба употријебити силу и насиље над грађанима Црне Горе.
„Међутим, заварали су се ако мисле да ће их употреба полицијске хунте спасити од суда јавности Будве али и суда грађана цијеле Црне Горе које су опљачкали а нашу државу претворили у криминални терен и примјер свакодневне нестабилности у региону и Европи“, закључује су у саопштењу УРЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest