УРА: Спајић, Милатовић и Кривокапић нека покрет назову „Русија сад“

Премијер Здравко Kривокапић и министри Милојко Спајић и Јаков Милатовић своју политичку опцију могу, умјесто „Европа сад“ назвати „Русија сад“, поручили су вечерас из Грађанског покрета УРА. 

– Ако је јавност имала дилему да ли одлазећи премијер Здравко Kривокапић и његови министри предвођени Милојком Спајићем и Јаковом Милатовићем имају у својој агенди заиста прозападни, европски пут, или пут беспућа окренут истоку и Русији након данашње сједнице Владе ствари су јасне. Kривокапићев потез о прекиду сједнице Владе и неусвајању санкција према Русији и људима из врха Путиновог недемократског режима разјашњава цијелу ситуацију. Kривокапићев политички свјетоназор је огољен, а то што Спајић и Милатовић нуде запаковано у фолији „Европа сад“ од данас више не пије воду- наводи се у саопштењу покрета Дритана Абазовића. 

Наводе да Црна Гора као будућа чланица ЕУ једина у Европи није изрекла санкције Русији и људима из врха режима Владимира Путина због војне акције у Украјини.

– Ова ситуација је још једном показала зашто је ова Влада морала да оде а да нова што прије треба да буде изабрана. Чврсто вјерујемо да ће на сву срећу ова Влада бити у прилици да одлучује још само неколико дана а да ће нова одмах по ступању на дужност одлучно наставити путем ЕУ којег подржава огромна већина грађана Црне Горе- закључују у УРА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest