УРА: „Списак“ још једна илустрација криминалних „побједа“ лоповске организације ДПС

Афера „Списак“ још једна је у низу афера која илустративно показује заробљеност државних институција у окове ДПС-а и суспензију државе која је трансформисана у приватан посјед једног човјека и његове партије, оцијенили су данас из Грађанског покрета УРА.
„Дакле та партија противзаконито располаже са свим подацима грађана којима једино законски може располагати Министарство унутрашњих послова. На такав криминалан начин они су свих 30 година градили своје изборне „побједе“, кокетирајући са корупцијом, непотизмом и злоупотребама“, наводе у овој партији.
Они кажу и да је нормалне државе данас би главни судионици ове афере, сви одреда високи функционери ДПС-а (Часлав Вешовић, Анастазија Мирановић, Жељко Апрцовић, Мирко Вичевић…) данас били у полицији а онда спроведени у тужилаштво због грубог кршења закона и Устава Црне Горе.
„Афера је показала и да старе методе нијесу ишчезле ни дан данас јер како су те 2016. сви министри Ђукановићеве владе били на располагању у предизборним активностима и злоупотребама тако су и данас министри Марковићеве владе посљедњих дана узели лопате и обилазе Црне Гору. Са лопатама полажу имагинарне темеље или оне које су полагали деценијама уназад пред сваки изборни циклус. Надамо се да таква јефтина предизборна шарада овог пута неће поколебати грађане Црне Горе у науму да лоповској криминалној организацији једном заувијек кажу довиђења“, закључују у саопштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest