Васкршња честитка предсједника СНП-а

Поштовани,

Предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе Владимир Јоковић, упутио је у име Социјалистичке народне партије, као и у своје лично име, поводом Васкрса, честитке Митрополиту црногорско-приморском Амфилохију, Владици будимљанско-никшићком Јоаникију и свим вјерницима православне вјероисповијести у Црној Гори.

“Прослава Васкрса је одувијек прилика да подстакнемо поштовање и разумијевање међу људима и успоставимо дубље и веће заједништво. Први пут ове године, празник побједе живота славићемо у кругу својих породица, свјесни ситуације у којој се читав свијет нашао због невидљивог непријатеља који односи људске животе.

Нека нам овај Васкрс учврсти вјеру у то да само заједно, вјером у успјех и љепшу будућност, можемо да постигнемо добро за све нас, за наше најмилије, за нашу Црну Гору и све њене грађане, без обзира на националну, вјерску или партијску различитост. Ако ништа друго, ова нас је пошаст учврстила у увјерењу да сами не можемо, да сами не смијемо и не умијемо.

Зато, драги пријатељи, предстојеће празничне дане проведите славећи живот, здравље, мир и благостање, у кругу својих породица, вјерујући у боље и љепше сјутра“, стоји у честитки предсједника СНП ЦГ Владимира Јоковића.

Срдачан поздрав,

Медијски центар СНП ЦГ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest