Велики пожар у центру Обреновца, запалила се кинеска робна кућа – Видео

Вријеме читања < 1 минут

У кинеској робној кући у центру Обреновца избио је пожар. Према досадашњим информацијама, нема повређених и сви радници и посетиоци су евакуисани.

Фото: Спутник

Пожар је избио у центру града у улици Милоша Обреновића, дојава о пожару стигла је око 10 сати и 40 минута.

Ватра је захватила један спрат, а на гашењу је ангажовано 55 ватрогасаца-спасилаца са 25 возила, саопштио је МУП.

У једном делу робне куће пожар је локализован, док у другом делу ватрогасци и даље гасе ватру која букти.

На гашењу пожара ангажовани су припадници ватрогасно-спасилачких јединца из Обреновца, Сурчина, Батајнице, Железника, Кошутњака, Звездаре и Земуна.

Због пожара који је избио на последњем спрату Кинескиг тржног центра у Обреновцу, станари четири стамбене зграде су евакуисани из безбедносних разлога, и не постоји опасност по животе људи, изјавио је за Танјуг заменик градоначелника Београда Горан Весић, који је данас посетио Обреновац.

Он је додао да су три жене смештене привремено у Дом здравља како би им се указала помоћ. Према првим информацијама, каже Весић, за две Кинескиње из тржног центра се још увек не зна где су.

„Најважније је да људи остану прибрани и пусте пусте ватрогасце да обаве посао. Када пожар буде локализован, грађани ће моћи да се врате у станове“, рекао је Весић и додао да опасност не прети ниједној околној згради, али да су из безбедносних разлога сви евакуисани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest