Веско Делић: Знање, искуство, упорност и визија коју посједујемо представљају оно што нас увјерава да ћемо побиједити

Кандидат за предсједника општине Мојковац, Веско Делић казао је да му је велика част али и обавеза што је изабран да буде носилац листе „За будућност Мојковца“.

поглед.ме

„Част ми је да представљам све вас који деценијама нисте поклекли, који деценијама нисте заборављали ко сте и шта сте, који се нисте ни продали а ни предали“, казао је Делић.

Он је додао да је коалиција на чијем је челу на путу да „ослободи“ Мојковац.

„Част ми је да смо након свега поново ту и на путу да ослободимо Мојковац.Са друге стране, бити носилац овако велике, побједничке коалиције, представља и обавезу. Обавезу према вама, којима је Мојковац живот. Вама, драги суграђани, којима бјежање и предаја није била опција“.


Делић је додао да политичка борба у којој учествује за њега не представља обавезу, већ представља шансу за реализацију бројних пројеката који ће Мојковац препородити.

„За мене ова обавеза не представља терет. Напротив, представља шансу да заједно са људима који чине ову
листу, остваримо оно што смо зацртали. А зацртали смо само једно, да након 5. децембра преузмемо власт и одговорност за управљање градом. Знање, искуство, упорност и визија коју посједујемо представљају оно што нас увјерава да ћемо побиједити. Доста су нас водили они, којима је једина визија одлазак одавде. Доста су нас водили они, којима је једино знање купљена диплома. Доста су нас водили они, којима је једино искуство куповина гласова и личних карата“, био је категоричан Делић.

Он је нагласио да мора бити прекинута вишегодишни тренд исељавања младих због лоше владавине ДПС-а.

„Доста су нас тјерали одавде!!!
У недељу ћемо побиједити са таквом разликом да ће ДПС бити само дио ружне прошлости. Разговарајте са својим комшијама, пријатељима, реците им да је сваки глас за ДПС бачен глас, јер су у организацији те партије остали само лопови и преваранти.“

„Желим, да се од недеље сви окренемо будућности. Да Мојковац буде град свих нас и да у хармонији живимо и
стварамо. Да се посветимо економском процвату, да се посветимо оживљавању наше културе и наше богате историје. Да исписујемо нову страницу у историји Урошевог града. Да прослављамо велику Мојковачку битку. Желим само да Вам поручим да у недељу побјеђујемо. У недељу сви број 6, за будућност Мојковца“, позвао је Делић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest