(VIDEO) Srbin koji se sastaje sa Kurtijem snimljen kako konzumira narkotike, bio blizak i sa „Principima“

Foto: Jutjub printskrin/Periskopi

U redakciju albanskog medija stigao je snimak na kome se vidi kako Boban Bogdanović, Srbin po mjeri Kurtija, konzumira opojne supstance.

Naime, kako prenosi albanski medij iz Prištine „Periskopi“, u njihovu redakciju je stigao ekskluzivni snimak gdje se vidi kako Boban Bogdanović, lider pokreta „Odgovor“, konzumira narkotike.

Nakon što je Kurtija Bogdanović upoznao sa Nenadom Rašićom, i sam Kurti je istakao da „želi baš s takvim Srbima da razgovara, a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić“.

Kurtijeva kancelarija nije saopštila o ovom sastanku, ali su mediji objavili fotografije sa sastanka.

U međuvremenu, u redakciju Periskopa stigao je snimak na kome se vidi kako Bogdanović konzumira opojne supstance.

Interesantno, Bogdanović se sam u autorskom tekstu za „Danas“ pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je „razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu“.

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i „suprostave strahovladi Milana Radoičića“.

Kako navode kosovski mediji, on je i javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk. Premijer Aljbin Kurti se u predizbornoj kampanji isticao frazom da će sa svojim premijerskim mandatom „razgovarati sa lokalnim Srbima Kosova“. Na kraju se ipak odlučio za Bogdanovića sa Dorćola, jedino što bi u narednom periodu trebalo provjeriti da li je bilo donacija slamčica novom „lojalnom lokalnom Srbinu“.

pogled.me/novosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest