(ВИДЕО) Срушио се тек изграђени мост док су званичници на њему пресијецали црвену врпцу

Foto: Twitter/Screenshot

Афрички политичари имају репутацију да приређују неке од најбизарнијих церемонија отварања, које често срамоте земљу више од било чега другог, посебно када видео снимци постану вирални на друштвеним мрежама

Новоизграђени мост у Демократској Републици Конго срушио се док су га званичници отварали, јавила је државна новинска агенција Кхаама Пресс.

Друштвеним мрежама круже снимци несреће на којима се људи ругају квалитету градње. Мост је изграђен како би помгао мјештанима да пређу ријеку током влажнх мјесеци јер се претходни импровизирани мост често ломио и падао током поплава.

Мост, међутим, није био у стању да издржи ни на дан отварања и подлегао је притисцима док су званичници Конга пресијецалии врпцу, што је изазвало вал протеста и реакције људи на друштвеним мрежама.

Афрички политичари имају репутацију да приређују неке од најбизарнијих церемонија отварања, које често срамоте земљу више од било чега другог, посебно када видео снимци постану вирални на друштвеним мрежама, критизира Агенција Кхаама Пресс.

Видео снимак приказује званичнике како стоје на мосту како би га званично отворили. Црвена врпца била је на једном крају моста, пише Индианарративе. У тренутку када се пресијеца врпца, мост се руши под теретом. Особље осигурања је пожурило и одвело службеницу с моста који је падао.

Остали чланови званичне делегације су остављени да “висе”, али на срећу нису пали на земљу.

Овај бизаран инцидент се, преносе локални медији, догодио прошле седмице.

Извор: Фокус

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest