Владимир Јоковић, предсједник СНП ЦГ, упутио је свим вјерницима исламске вјероисповијести у Црној Гори, искрене честитке поводом Курбан бајрама

У име Социјалистичке народне партије Црне Горе, као и у своје лично име, Владимир Јоковић, предсједник СНП ЦГ, упутио је свим вјерницима исламске вјероисповијести у Црној Гори, искрене честитке поводом Курбан бајрама, уз жељу да га прославе достојанствено, у здрављу и срећи, поштујући мјере за очување здравља и спречавања ширења корона вируса.

“Бајрам је празник који подстиче на успостављање што бољих односа међу људима, по чему је Црна Гора и препознатљива. Овај велики исламски празник је идеална прилика да опростимо једни другима, покажемо богобојазност у смислу жртве, како према Богу, тако и према људима. Нека нам бајрамске поруке у име Бога, а на корист људима, буду путоказ како живјети и остати на правом путу. Духовне поруке овог празника, треба да буду подстицај за јачање међусобног повјерења и разумијевања, јер једино тако наша заједничка кућа Црна Гора може бити боља и просперитетнија“, каже се у честитки предсједника Јоковића.

Медијски центар СНП ЦГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *