VUČIĆ: Kurti kaže neću da imam Srbe koji će da imaju vezu sa Beogradom, to vam isto govori i DPS u Crnoj Gori

Foto: jutjub printskrin/ Александар Вучић

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Aljbin Kurti, DPS i neke strukture u BiH žele samo podobne Srbe koji će raditi protiv Beograda i Srbije.

“U teškim uslovima kada smo imali i koronu i migracije, imamo rat u Ukrajini… Mi ne živimo u normalno vrijeme, mi imamo evropski rat na svom tlu, koji osjećamo sa svim njegovim posledicama. Mi imamo probleme na Kosovu i Metohiji… Pogledajte ovo što je Kurti rekao: “Neću da imam Srbe koji će da imaju vezu sa Beogradom”… To vam govore i iz DPS-a u Crnoj Gori: “Nećemo Srbe koji hoće da imaju vezu sa Beogradom”… To vam govore u Sarajevu…”, rekao je Vučić.

On smatra da je to suština svega, da oni hoće da imaju podobne Srbe kojima će prvi zadatak biti da “pljunu” Beograd i Srbiju svako jutro, dodavši da su to onda “dobri Srbi” i da onda mogu da “srbuju” koliko god hoće.

“Sa svim tim sa čim se nosimo i što nosimo na leđima, što nosimo na svojoj grbači, uspijevamo da zemlja ekonomski napreduje i da ljudi budu srećniji i da razumiju koliko država napreduje”, naglasio je Vučić.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest