Vučić o navodnom atentatu: Neću da nosim pancir, mafiji smo odsjekli glavu

Ja sam Vulinu rekao šta ti je, šta se ti treseš od straha, u šali, vidjeli ste da sam mirno prošao, održao svoj govor i vratio se, navodi on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odgovara na pitanja novinara u Predsedništvu Srbije, među kojima je pitan i o navodima svjedoka saradnika u slučaju klana Belivuk, kojiu je pomenuo juče pred sudom i atentat na njega.

– Je li se neko izvinio za laži o Jovanjici. Znate niste vi to doživjeli. To je toživjela moja porodica. Tri godine smo klevetani na dnevnom nivou. kada se sve pokazalo kao notorna laž, sudski sve presuđeno i kada je svima postalo sve jasno, nije bilo ni izvinite. Mislite da će neko da se izvini što su govorili da smo mi nekog dovodili u Ritopek? To je jedino naselje u Beogradu gdje nisam bio. Pa nisu naše službe mogle da izmišljaju nešto. Mi danas imamo mnogo više podataka. Mi sada imamo nove pakete skinute sa telefona. Mi smo 27. imali, oni počinju da govore o ubistvu i napadu na mene, sad imamo potvrde, znamo ko je sve učestvovao u tome, i u prvom i u kasnijem pokušaju – rekao je Vučić.

Dodaje:“Ja sam se taj dan okrenuo prema Vulinu kad smo bili na otvaranju spomenika. Angažovali su sve moguće snajperiste da pokriju sve tog dana, ja sam Vulinu rekao šta ti je, šta se ti treseš od straha, u šali, vidjeli ste da sam mirno prošao, održao svoj govor i vratio se. Nisam hteo ni pancir da nosim, rekao sam da neću nikad u svojoj zemlji da nosim pancir. Dok sam živ ja ću da idem u svoj narod, pancir da nosim neću, mafiju pobjeđujemo, glavu smo joj dobrim djelom odsjekli, ali ima još nervnih završetaka, rešićemo to u narednom periodu“.

Izvor: Dan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest