Вучић открио: Кланови у Србију дошли из Црне Горе, тамо им је шеф, одатле стижу паре и логистика за ликвидације!


Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да су кавачки и шкаљарски клан увезени у Србију из Црне Горе,

Он је поновио да су оба клана новац и логистику за ликвидације по Србији добијала управо из Црне Горе.

-Оба клана су увезена из Црне Горе, имају своје вође. Један главни међу ‘кавчанима’, који се не крије, јесте Звицер, ‘шкаљарци’ имају свог. А сви имају свог највишег шефа и сви су дошли из Црне Горе. Није важно да ли су локално овдје. Организација цијела, паре, логистика, све је из Црне Горе- рекао је предсједник Србије.

Председник Србије је истакао да је група Беливука и Миљковића ухапшена у вријеме власти његове странке и додао да ће увијек бити људи који се баве најтежим кривичним пословима, посебно наркотицима.

Он је рекао да би била “научна фантастика” да група ухапшеног Вељка Беливука и Марка Миљковића заврши на слободи. Вучић је у празничном издању “Блица” истакао да се та криминална група, како каже, сумњичи да је убила много људи.

-Могу да вам откријем да су мајци једног од убијених слали слике масакрираног и осакаћеног сина. Да имате у виду о каквим је монструмима ријеч-рекао је Вучић.

Вучић је навео да је са групом Беливука и Миљковића требало раније да се обрачуна због њихове монструозности, али да је, како каже предсједник Србије, задовољан да је с успјехом то урађено.

-Поносан сам на чињеницу да је Београд данас један од најбезбједнијих градова у Европи-поручио је предсједник Србије.

Подсјетимо, Вељко Беливук, Марко Миљковић и припадници њихове групе ухапшени су почетком фебруара због сумње да су извршили најтежа кривична дјела. Нјима је недавно поново продужен притвор.

(Мондо.рс)/Borba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *