Вучић: Приштина спрема нови упад на сјевер Космета; од 6. новембра ће покушати да заузму Валачу

Вријеме читања < 1 минут

Додаје да планирају да заузму Валачу у наредном периоду, као и да би то биле катастрофалне и ужасне вијести за целокупан наш народ, али такође, додаје да није сигуран да би то биле и добре вијести за њих

Предсједник Србије Александар Вучић се обраћа јавности након састанка са представиницима СПС.

Упитан да прокоментарише коментаре и пријетње тзв. Приштинских власти и непоштовање Бриселског споразума рекао је да је забринут.

„Веома сам забринут због њихових ријечи. За њих не важи правни акти“, рекао је предсједник Србије.

Одговарајући на питање новинара, Вучић је рекао да неки чекају из одређеног разлога 6. новембар. Додаје да планирају да заузимају Валачу у наредном периоду, као и да би то биле катастрофалне и ужасне вијести за цјелокупан наш народ, али такође, додаје да није сигуран да би то биле и добре вијести за њих.

„Неко ко жели такве ствари да чини, мора добро да размисли. У сваком случају, нисам срећан због такве ситуације, ми немамо куд“, рекао је Вучић.

Како каже, зато је важан Бриселски споразум, и додаје да, ако мисле да њима то одговара, каже, плаши се да су се преварили.

„Код нас су долазили њихови министри и није био никакав проблем. Да су ме питали рекао бих да не видим проблем да учествују на такмичењу, не могу да улазим у сваки детаљ увијек, али хвала Њемачком амабасадору што нас је упозорио, зато ћемо инсистирати на иницијативи Отворени Балкан“, поручио је Вучић.

Новости

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest