Вучић: Приштина за своју данашњу акцију имала подршку једне моћне стране силе

Вријеме читања < 1 минут

Предсједник Србије Александар Вучић навео је да је Приштина за своју данашњу акцију имала подршку једне моћне стране силе.

Foto: Screenshot

Вучић је обраћајући се Србма са Косова и Метохије током састанка у Рашкој навео да нико неће дати Србима нити осудити Албанце.

– Једна од земаља Квинте, држава која није чланица ЕУ, дала је подршку Албанцима из Приштине да спореведу нову акцију против Срба. Немојте мислити да накнадно не би долбиле подршку и осталих, али САД, Велика Британија, Немачка, сви ће подржати Приштину – рекао је Вучић и додао да влади у Приштини води неурачунљив човек и да Албанци неће прихватити ниједан споразум.

Како је предсједник навео економски успех Србије је сметња многима и постоје моћне структуре које желе да уруше све на Балкану, укључујући и мир.

Он је истакао да ће до пролећа велике силе тражити и нестанак Републике Српске као и да ће се Србија наћи пред великим притиском.

– Како год да буде и шта год одлучите, знајте да ће Србија бити уз вас у сваком смислу. Замолићемо НАТО да ради свој посао и да заштити Србе. Уколико неће, бићемо приморани да реагујемо. Верујте ми, ово није она Србија као некад. Спремни смо да заштитимо наш народ, да се боримо за наше интересе и да у тој борби и победимо – поручио је Вучић.

Aloonline.me

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest