Вучуровић: Неће нам наређивати Милови комесари и љекари, сви масовно да у уторак прославимо Светог Василија Острошког!

Вријеме читања < 1 минут

Смијешно је да нам неки партијски војник ДПС-а одређује хоће ли бити литија или не, поручио је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а.

“Тај Ераковић је потрчко Мила и екипе, члан предсједништва ДПС и оно што он саопштава није ,,струка”, него жеље партијско-криминалне организације којој припада, која је отворено антисрпска и антиправославна, а не народа и православних вјерника

Дакле, никога другога, осим можда његове партијске колеге, не обавезује оно што он прича, а православни вјерници ће обиљежавати своје празнике. Ераковић, као и Бегић, Храповић, Мугоша, Мирановић, Симовић и други србомрсци из ,,НКТ”, односно из ДПС и СД, ова два мјесеца пандемије користили су за промоцију својих партија и да се омогуће својим тајкунима да зараде на муци народа, а не да му помогну, што је срамно и то ће грађани знати да казне.
Уосталом, нашта би то личило да нам Кенан Храповић или некакав Сенад Бегић, који је отворени србомрзац који вријеђа српски народ и свештенство, одређују можемо ли на литије и литургије.

Дакле, нико није дужан да слуша режимске екстремисте и протуве, који су једну тешку ситуацију користили за изборну кампању и прогон народа и свештенства. И нико не може спријечити народ да иде на литије и литургије, а већ 12. маја да сви масовно прославимо Светог Василија Острошког и Тврдошког”, поручио је Вучуровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest