Вучуровић о 21. мају: Као и те 2006. године, тако и данас, и за сва будућа времена, одговор је „НЕ“

Фото: Поглед

Посланик Демократског фронта Јован Јоле Вучуровић поручио је за Адриа ТВ поводом 21.маја, Дана независности Црне Горе да је његов одговор као и 2006. године, тако и данас, али и у будућности „НЕ“.

Фото: Поглед

„Што се мене тиче, и те 2006. године, и данас, 2022. године, и за сва будућа времена – одговор је НЕ. То је прави одговор био и 2006. године и за сва будућа времена“, истиче Вучуровић.

Он је казао да је 21. мај 2006. године један од најтежих дана за Црну Гору. Ипак, каже, Црна Гора се посљедњих година враћа себи и историјском идентитету, који јој припада.

„Посебно за ону традиционалну, историјску, истинску Црну Гору када је разбијена заједничка држава и када је мафија однијела побједу над Црном Гором и над њеним грађанима. Датум када је Монтенегро, макар у том тренутку, побиједио историјску Црну Гору. И данас, толико година након тог 21. маја, испоставило се као тачно све оно што смо ми говорили тада у предреферендумском периоду и видите и ових дана да је мафија буквално окупирала Црну Гору“, закључио је Вучуровић.

Извор: Борба

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest