Вучуровић: Организована глупост у потрази за паником, нередом, повредом угледа…

,,Изазивање панике и нереда“, „повреда угледа државе“, „увреда функционера ДПС“… појачана осјетљивост полтрона режима у полицији, судству и тужилаштву на сада већ масовне примјере отпора вишедеценијској диктатури.
Да видимо, једино ко овдје изазива панику и неред у ЦГ је организована глупост, банда која је окупирала Црну Гору прије неколико деценија и на тим јефтиним форама, наводне бриге за мир и ред, показује оданост вођи. Изазивање панике и нереда је када се кукавички упада у кућу недужним људима, који свој став против режима изражавају на сатиричан начин, а не упада криминалцима и сјецикесама из ДПС који све отеше и покрадоше, првој фамилији која својом бестидношћу и бахатошћу загађује читаву државу.
,,Повреда угледа државе“ се, на примјер, ставља на терет људима који носе тробојку која је прославила Црну Гору, али ону Црну Гору која смета дукљанским нацистима, јер је била симбол части, чојства и јунаштва, а те категорије не спадају у животне стилове идеолога и врха злочиначког режима и његовог шефа.
,,Вријеђање Ђукановића и Петра Ивановића“-Прије неколико дана човјек је ухапшен због тог ,,прекршаја“. Иако себе сматрам маштовитим човјеком, не могу да се сјетим шта то може да се изговори а да се увриједе такви ликови, да се удари на ,,образ“ полусвијету и барабама које су деценијама пљачкале и уништавале Црну Гору.
Фали овдје слобода, али и незадрживо стиже у галопу, на муку и страх режимског шљама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial