Вучуровић: Вуковић је политички кловн ангажован у циркуској трупи званој ,,ЦПЦ”

Вријеме читања < 1 минут

Овај ,,примјерак“ из ДПС-а можда и најбоље осликава глупост, која, на срећу, иде на маргине

Фото: Поглед

Посланик ДФ-а у Скупштини Црне Горе Јован Јоле Вучуровић прозвао је градоначелника Подгорице Ивана Вуковића, казавши да је он политички кловн, који на „срећу овог народа иде на маргине“.
„Ево шта се може чути у данима када се прославља Свети Василије Острошки и када на десетине хиљада грађана ЦГ са одушевљењем дочекује нашег патријарха Порфирија.

Иван Вуковић, комит(а)етлија, умјесто да буде дио тога народа, дио традиције своје славне Пиве, да се покаје што је у служби криминалног клана Мила Ђукановића, само показује, по ко зна који пут, да је политички кловн који је ангажован у циркуској трупи званој ,,ЦПЦ”. То је исти онај који је једнога Броза инсталирао у центру ПГ, а који је и гасио свијетла на згради општине када је била годишњица Велике скупштине српског народа из 1918. године. Дакле, један политички бућкуриш, као и шеф му, као што је бућкуриш и та црвено-зелена идеологија која ,,плива“ од Секуле Дрљевића до Броза, од фашизма до титоизма.
А овај ,,примјерак“ из ДПС-а можда и најбоље осликава ту глупост, која, на срећу, иде на маргине“, закључио је Вучуровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest