Вучуровић за Поглед: Побједа у Мојковцу ће бити преломна јер долазе избори у мају у још доста локалних заједница у Црној Гори и ја се надам да ћемо након ове побједе побједнички низ наставити

После скоро мјесец дана кампање, како теренске, тако и медијске , могу да кажем да очекујем побједу коалиције“ За будућност Мојковца“.

Посланик и функционер ДФ-а Јован Вучуровић у изјави за наш портал казао је да је убијеђен да ће коалиција „За будућност Мојковца“ у недељу заслужено славити побједу и да ће ово бити преломни политички ударац којим ће се ДПС коначно послати у прошлост.

“ После скоро мјесец дана кампање, како теренске, тако и медијске , могу да кажем да очекујем побједу коалиције“ За будућност Мојковца“. Све оно што су наши људи показали у протеклих мјесец дана након обиласка терена,, до онога што се показало у медијској сфери, даје нам за право да вјерујемо да ћемо се радовати у недељу вече. Наравно радоваће се и наши коалициони партнери, људи са којима ћемо чинити власт након недељних избора у Мојковцу. Оно што је важно је да након толико година шаљемо у прошлост ДПС, као што смо као коалиција „За будућност Црне Горе“ доминантно учинила и након избора 30. августа прошле године. И како рече носилац наше листе Веско Делић, 30. август прошле године и 5. децембар ове, су два датума који ће у Мојковцу обиљежити политичку сферу у протеклих неколико деценија. Након побједе на државном нивоу имали смо побједу у Никшићу и Херцег Новом. Побједа у Мојковцу ће бити преломна још због нечега јер долазе избори у мају у још доста локалних заједница у Црној Гори и ја се надам да ћемо након ове побједе побједнички низ наставити и у Подгорици, Пљевљима, Бару, Бијелом Пољу, и другим општинама и коначно ослободити Црну Гору од политике ДПС-а која је уништавала и пљачкала ову државу деценијама“, казао је Вучуровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest