Вујовић:Русија се не боји короне

 Црногорски кик- боксер Мирослав Вујовић, који је у Казању имао неуспјешан деби на престижном Татнефт Купу, нагласио је да се са психозом и страхом од Корона вируса сусрео тек повратком на Балкан.

„У Казању су одмах тестирали свих осам бораца, утврдили да је све у реду и више нисам имао проблема. Након пораза од колоса из Холандије, 125 килограма тешког Декстера Суиза, у којем на срећу нисам био повријеђен, проблеми су настали доласком у Београд.  Одмах су шест Руса, једног Босанца и мене вратили натраг у Москву. Тамо сам провео три дана, и све функционише уобичајено. У Русији нема страха- казао је Вујовић.

Договором Владе и руских власти Вујовић је успио да се врати у Подгорицу.

„Дочекала нас је екипа људи у „свемирским“ одијелима и спровела у карантин у Даниловграду. Чува га војска, али услови у њему су феноменални. Интернет, тв, одлична храна коју ми остављају испред апартмана. Надам се да ће и други наши грађани успети да се врате, јер је проблем Црне Горе недостатак директних летова и не желим никоме моје искуство из Београда, када су нас двојица полицајаца без ријечи објашњење вратили 3000 километаа уназад- закључио је Вујовић.

One thought on “Вујовић:Русија се не боји короне

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest