Вукићевић: Напад на Богословију наставак дивљања „патриота“; инертан однос полиције охрабрује изгреднике

Да се на вријеме томе стало на крај не би се дешавали овакви инциденти, који имају политичку позадину и подршку у виду политике ретроградних опозиционих снага које су очито направиле заокрет у свом дјеловању и под плаштом „грађанштине“ сад пропагирају чист фашизам

Маја Вукићевић

Потпредсједница ДНП-а и посланица у Скупштини Црне Горе, Маја Вукићевић, реаговала је након напада хулигана на Цетињску богословију, уз оцјену да индиферентност полиције умногоме доприносу ескалацији насиља у режији лажних патриота.

„Синоћ се десио сраман напад на интернат Цетињске богословије, који представља наставак дивљања које се дешава на црногорским улицама већ неко вријеме. Овоме значајно доприноси инертан однос полиције која није урадила ништа да казни и приведе правди организаторе тзв. „црногорског прољећа“.

Да се на вријеме томе стало на крај не би се дешавали овакви инциденти, који имају политичку позадину и подршку у виду политике ретроградних опозиционих снага које су очито направиле заокрет у свом дјеловању и под плаштом „грађанштине“ сад пропагирају чист фашизам.

Очекујем да полиција обезбиједи сигурност особља и ђака Цетињске богословије и да открије починиоце, јер би понављање оваквих инцидената могло да има много озбиљније последице.“, закључила је Вукићевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *