Вукићевић: Влада награђује кадрове ДПС-а, обрачунава се са онима који су бранили светиње

Маја Вукићевић посланица ДФ-а и ДНП-а истакла је, да информација да је у Министарству финансија, рада и социјалног старања на одговорну функцију директорице директората постављена чланица Главног одбора ДПС-а, није нажалост ништа ново.

“И није једина која је у органима партија бившег режима, а да је од Владе награђена високом позицијом. И док Влада награђује истакнуте кадрове ДПС-а, којима је ваљда препорука и то што су остали лојални својој партији и онда кад је кренула да отима светиње, дотле се разрачунава и разријешава са функција представнике Демократског фронта, и као да то није довољно, образложења њихових смјена прате гнусне лажи и подметања” казала је она.

“Такође док кадрови партија бившег режима настављају да напредују многи други који су промјену власти изнијели на својим леђима нису дочекали дуго жељену правду, и даље не могу да се запосле. Овај народ је деценијама чекао правду, а правда није реваншизам. Правда није да они који су учествовали у вишедеценијском уништавању Црне Горе наставе да раде свој посао као да се ништа није промијенило” нагласила је Вукићевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest