Вуковић велича вођу: Побиједиће Никшић Љуба Чупића и Мила Ђукановића

Нема Црне Горе с оваквом Владом, запамтите. Ово је привремена илузија свих који су мислили да ће смјеном ДПС-а наступити слобода

Александра Вуковић

Нема Црне Горе с оваквом Владом, запамтите. Ово је привремена илузија свих који су мислили да ће смјеном ДПС-а наступити слобода. На дјелу је разградња државе и усп остављање намјесништва… Умјесто модерности, добили смо анахронизам у виду ове власти, држава нам је тренутно породична задруга, каже у интервјуу Дневним новинама посланица Демократске партије социјалиста Александра Вуковић.

Епископ Јоаникије Мићовић, поријеклом Никшићанин, окупља политичке снаге у Никшићу према матрици којом се СПЦ активно укључила у парламентарни изборни процес.

СПЦ је сада водећи политички субјекат, чија је главна испостава Влада Црне Горе. Све црквене и Владине ресурсе уложиће у изборе у Никшићу. Формирани су и портали специјалне намјене, који су у ствари Седми батаљон нових технологија, једнако подлачки и опасни механизми обрачуна са политичким противницима какви су били они прије 20 година под директивом Милошевића.

Никшић је данас тема број један београдских медија и главна мета Шешељевих опсервација на ште Пинк и и тв Хепи. Све то се одвија пред будним оком УРА-е, која је све наде положила на олтар СПЦ и њенога учинка на изборима 14. марта.

Срећа је што су Никшићани након 30. августа свједочили да је наступила смутна јесен грађанске и секуларне Црне Горе и да јој се спрема завршни ударац баш у нашем граду. Не сумњам у убједљиву побједу ДПС-а и савезника у очувању здравога духа Никшића. Разборитост Никшићана и Никшићанки надјачаће какофонију политичких назадњака и узалудњака. Побиједиће Никшић Шћепана Мијушковића, Љууба Чупића, Вита Николића, Мила Ђукановића

5 thoughts on “Вуковић велича вођу: Побиједиће Никшић Љуба Чупића и Мила Ђукановића

  1. Budalica moja mala! Pa ona i ne zna da je bajka o Ljubu Čupiću najobičnija izmišljotina komunustička, što ga izvadiše iz naftalina tek u 21. vijeku, a ne odmah poslije rata. Fotografija na kojoj se smije Ljubo mogla je da se snimi bilo gdje, a to su komunisti i činili. Gdje su pored njega Italijani? Oni koji se ozbiljno i onako kako i treba bave istorijom, pronašli su da čovjek sa fotografije koji se smije navodno Italijanima i čovjek koji je strijeljan pred narodom, gdje se i vide Italijani i streljački vod, nijesu iste osobe. Nije mogao da se za dva dana tako promijeni. Jedino je u pravu kad je spomenula Vita Nikolića, ali on nije bio njihov, kao što mu je kćerka i jedan je od najboljih pjesnika sa prostora bivše Jugoslavije. Ackice moja mala, ne budalaj više, posveti se sebi, jer kad te iskoriste bićeš nemiosrdno odačena. Batali parajlije, imaš i ti para, nakupila si ih dosta, nadji nekog koji je bio u rijalalitima, njima ništa ne smeta.

  2. Мукица мала још јој мало пара.
    Јел могуће да им је толико жао власти да толико кукају,па имају ли појимања шта је демократија,или остало од оног лопова први није други или како већ…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *