Вуксановић Станковић: Нова Влада ради два, три пута горе од претходне


Од формирања нове Владе на политичкој сцени имамо радикалну и десничарску Црну Гору, која потпуно урушава концепт грађанске, антифашистичке и љевичарске Црне Горе, оцијенила је посланица СДП-а Драгиња Вуксановић-Станковић у емисији Телескопија на ТВЦГ. Она је оцијенила да је претходна Влада правила грешке у вези са партијским запошљавањем и похаром државних ресурса, те да нова Влада ради још два, три пута горе.

Вуксановић-Станковић сматра да је честитка премијера Кривокапића поводом Дана Републике Српске дипломатски скандал и истакла је да грађани који су гласали за промјене нијесу жељели промјене на горе.

Она је оцијенила да се десило да се законе владајућа већина усваја на нелегитиман начин, те да се усвајају и они закони којима се, како каже, вријеђају неки кључни интереси Црне Горе и дискриминишу православни Црногорци и Црногорке.

“Ви на политичкој сцени имате једну врсту ситуације да вам у Влади сједе министри гдје ниједан од њих није православни Црногорац, Бошњак, Муслиман, Хрват. Погледајте какав нам је састав Скупштине и то се од увођења вишестраначја никад није догодило. Видите и сад како се дешавају промјене по дубини”, нагласила је Вуксановић Станковић.

Извор: Портал РТЦГ

One thought on “Вуксановић Станковић: Нова Влада ради два, три пута горе од претходне

  1. Gore se zamotala u šalove, a dolje je ukrstila nogice, pa su joj sijevale butkice. Da je ozbiljna tv ne bi joj dozvolili da jedna udata žena, uz to i majka, pokazuje sve to javnosti, uprkos njenoj ogromnoj želji, što se vidi i po njenom hodu, za jednim pravim i jakim muškarcem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *