Вулин: Господо из Милових партија у мафијашким организацијама нема ни мишљења

Beograd, 12. aprila 2019. - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je odlucio da odlozi najavljeni strajk gladju na sugestiju predsednika Srbije Aleksandra Vucica, "dok i ako neki drugi ne pocnu da strajkuju gladju". FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bg

Министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин саопштио је данас, у одговору „члановима партија Мила Ђукановића”да „у мафијашким организацијама нема ни мишљења, ни разлике” и да могу да га мрзе „Ђукановићеве партије колико хоће, али нико не може да оспори истинитост” свега што је рекао.

„Господо из Милових партија, шта није истина у оном што сам рекао, нисте гласали да су Срби геноцидни, нисте се позивали на рођаке и пријатеље или немате имовине у Београду и Србији?”, упитао је Вулин.

Како је рекао, „у мафијашким организацијама нема ни мишљења, ни разлике. Зато тако о мени и мојим ставовима мисле представници партија Мила Ђукановића”.

„Они који владају земљом са мањим бројем бирача од Новог Београда, а нису приметили да су формирана два највећа нарко-клана у Европи и не могу другачије да мисле. Могу мене да мрзе Ђукановићеве партије колико хоће, али нико не може да оспори истинитост свега што сам рекао. Посланици Црне Горе су прогласили Србе за народ геноцида, али врачарске некретнине нису. Када би их зауставили на граници и љубазно замолили да сачекају док се не обаве контроле, црногорски посланици, поносни на своје гласање о геноцидним Србима, позивали би се на бројна познанства, утицајне пријатеље и рођаке, како и приличи онима који Србију сматрају претњом, али не и корист коју би се од ње могло имати”, изјавио је Вулин.

Он је рекао да његови политички ставови „нису ни наређени, ни одобрени”. „Председник свих Срба Александар Вучић може да ми нареди као министру полиције, али ми никада није ни наредио, ни забранио да мислим и говорим, па и када се не слаже са мојим ставовима”, навео је Вулин, пренео је Танјуг.

„Него, господо из Милових партија, шта није истина у оном што сам рекао, нисте гласали да су Срби геницидни, нисте се позивали на рођаке и пријатеље или немате имовине у Београду и Србији”, изјавио је Вулин, одговарајући члановима партија Мила Ђукановића који су током јучерашњег дана, како је саопштио Покрет социјалиста, износили бројне увреде и лажи на Вулинов рачун.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest