Зараза у доба короне

Вријеме читања 2 минута

ЗАРАЗА У ДОБА КОРОНЕ

Пише:Марија Вешовић

Трагом информације коју смо добили од наших читалаца о непрописном одлагању смећа, односно на бацање смећа на свим површинама које нису у директној близини кућа, кренули смо да трагамо…

Призор који смо затекли на само километар од градског језгра је забрињавајући. Али као што кажу: слика говори више од хиљаду речи па ево пар слика које то и доказују:

Ако неко не препознаје у питању је „брдо“ наспрам градског стадиона, на стотину метара од ове заразе налазе се куће у којима људи живе. Ко је одговоран за овакво стање? Сви ми драги читаоци! Ово сметлиште, ову дивљу депонију смо ми направили. Поставља се питање: зашто? Да ли је у питању лењост да одемо до контејнера или можда ту  контејнера и нема. Контејнер за одлагање смећа налази се на само стотинак метара од овог места, на неасвалтираном путу који води ка самопрозваном насељу Десетка. Зашто је онда ово смеће овде? И још битније питање ко ће га уклонити? И најбитније како спречити да се не понови иста слика? Можда је сада право време да се уведу казне за овакве ствари. У време када свуда слушамо о дезинфекцији, ми имамо овакав призор надомак града, који ми сами стварамо. Мислите о томе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest