Зечевић: ДПС данас „засуо доброчинством“ грађане Коника и Врела рибничких

Вријеме читања 2 минута

Они су, према ријечима Зечевића, позивани са телефонског броја 020/248-948 за који је утврђено да је број канцеларије ОО ДПС Подгорица.

Извор: ИН4С

Радош Зечевић
Радош Зечевић

Данас у суботу 25.априла у пријеподневним сатима грађани Коника и Врела рибничких су били засути „доброчинством“ ДПС-а, саопштио је Радош Зечевић, предсједник ОО НСД Подогорица.

Они су, према ријечима Зечевића, позивани са телефонског броја 020/248-948 за који је утврђено да је број канцеларије ОО ДПС Подгорица.

Приликом разговора становницима Коника и Врела рибничких постављан је низ “хуманитарних“ питања у којима су их питали да ли им треба материјална помоћ, помоћ у намирницама, које врсте намирница, као и да ли им треба помоћ у новцу и у коликом износу.

„Оно што је било неочекивано за подгорички ДПС у овој акцији, јесте чињеница да многи од оних које су позивали више нису чланови њихове странке. Ти људи, који добро знају каквим је преварама и непочинствима склон режим, обавјестили су ДФ у Подгорици о срамним понудама које су добили од ДПС-а“, навео је Зечевић и додао:

Ми смо их обавијестили да је у скупштинској процедури предлог ДФ-а о помоћи грађанима, која не би била селективна, и у којој би били обухваћени сви пунољетни грађани без обзира на партијску, вјерску и националну припадност.

Ова данашња акција, тврди Зечевић, као и оне раније, реализоване у ноћним сатима у Главном граду од стране ДПС-а, нису никаква помоћ, већ класичан примјер уцјене и куповине гласова кроз злоупотребу тешке материјалне ситуације у којој се грађани налазе.

ДПС не жели да помогне свим грађанима, већ намјерно прави овакву ситуацију у којој може да прави селекцију помоћи на начин који њима одговара, свјесни колико су, посебно код грађана православне вјероисповјести, изгубили подршку“, нагласио је.
ДПС оваквим потезима, казао је он, потцјењује достојанство људи, које је непрестано под ударом њихове срамне политике. Зато је неопходно натјерати државу да дијели помоћ својим грађанима по јасно утврђеним процедурама, без овакве срамне селекције какву врши ДПС, без уцјењивања и покушаја понижавања грађана. Неопходно је казнити ДПС за овакво понашање и ускратити му сваки вид подршке.

020/248-948 је број ОО ДПС Подгорица за који претпостављамо да је отворен да чује ваше ставове о овој врсти њиховог покушаја куповине гласова, па ко жели нека узме себи слободу да им остави поруку шта о оваквој врсти дјеловања мисли, поручио је Зечевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest