TV ekipa opljačkana dok je snimala prilog o pljačkama

Foto: Jutjub printskrin/Al Jazeera Balkans

Televizijska ekipa u Čikagu, koja je izvještavala o nizu nasilnih pljački u gradu, i sama je postala žrtva pljačke. Dvočlana ekipa stanice na španskom jeziku „Univision Chicago“ suočila se s trojicom pljačkaša koji su nosili skijaške maske i bili naoružani pištoljima, objavila je mreža.

Televizijski prilog su snimali nešto prije 05.00 ujutro u ponedjeljak u naselju Vest Taun u Čikagu. Luis Godinez, potpredsjednik u „Univision Chicagu“, rekao je da su zaposlenima uz prijetnju oružjem oteli televizijske kamere i druge lične stvari.

„Prišli su im s oružjem i opljačkali ih. Uglavnom su to bile lične stvari, a uzeli su i kameru“, kazao je za „Chicago Tribune“.

Dodao je kako su članovi ekipe snimali prilog o povećanim oružanim pljačkama, ali ta priča nikada neće dospjeti u eter jer je snimak bio na ukradenoj kameri. Policija u Čikagu saopštila je da niko nije povrijeđen u incidentu i da još nema hapšenja, piše „Independent“.

Policija je identifikovala žrtve kao dvojicu muškaraca starosti od 28 i 42 godine.

Njihov identitet nije otkriven radi zaštite njihove privatnosti, navodi „Index“. Pljačkaši su na mjesto pljačke stigli u sivoj limuzini i crnom terencu. Naoružani razbojnici su ubrzo nakon pljačke pobjegli u svojim vozilima, saopštila je policija.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest