LAZAR RISTOVSKI SE OGLASIO: Evo da li planira da oženi mlađu koleginicu s kojom je u vezi

Foto: Instagram printskrin

Nakon vijesti da je u vezi s nekoliko decenija mlađom koleginicom, glumac Lazar Ristovski na pitanje da li planira vjenčanje s novom izabranicom dao je tajanstven odgovor.

– Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno – kratko je odgovorio za „Kurir“ na pitanje da li možda planira da vezu s mladom glumicom kruniše brakom.

Podsjetimo, Ristovski je indirektno javnosti saopštio da je u vezi s glumicom Anicom Lazić, objavivši zajednički selfi s njom na Instagramu, a uz fotografiju je napisao njeno ime i dodao emotikon srca.

Potom je za domaće medije i potvrdio da je u ljubavi s mladom koleginicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – rekao je Lazar Ristovski za „Blic“.

Inače, Anica je sa Lazarom glumila u filmu „Drim Tim“, a sada i u seriji „Popadija“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Podsjetimo, Lazar Ristovski nedavno se razveo od supruge Danica nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

Par se vjenčao 1980. godine, a u braku su dobili dva sina, Petra koji je filmski producent i reditelj, i Jovana, koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest