По предмету формираном на основу „SKY-а“: Ухапшен Радован Пантовић, сарадник кавчана

foto: pogled.me

Такође, службеници Специјалног полицијског одјељења врше претресање станова и других просторија лица лишеног слободе, на више локација у земљи

foto: pogled.me

Радован Пантовић ухапшен је  по налогу СДТ-а  у поново формираном предмету по достављеном материјалу са апликације SKY, сазнаје портал Дан. Он је у евиденцији полиције означен као сарадник кавачког клана.

-У кривичном предмету који је, у мају ове године, по налогу главног специјалног тужиоца, поново формиран, по материјалу ЕУРОПОЛ-а и француских правосудних органа, достављеном у јулу и децембру прошле године, данас је лишен слободе и Р. П., због постојања основа сумње да је учинио кривично дјело стварање криминалне организације и продужено кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога- наводе из СДТ-а.

Додају:“ Лишење слободе је извршено од стране службеника Специјалног полицијског одјељења, а по налогу специјалног тужиоца, којем ће осумњичени, од стране полиције, бити спроведен на салсушање у законском року“.

-Такође, службеници Специјалног полицијског одјељења врше претресање станова и дургих просторија лица лишеног слободе, на више локација у земљи- саопштено је из СДТ-а.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest