Полиција ангажована у кампањи за ОКГ ДПС

ДПС Пендрек & Пајсер екипа непрестано ради на наметању своје власти силом грађанима Будве. Навикли су тако да раде и не знају другачије, заборављајући да су се грађани Будве ослободили страха и да их никакве пријетње и уцјене неће одвратити од жеље да себи и својој дјеци омогуће бољу и љепшу будућност.
Ретроградне снаге ове коалиције користе сва могућа недозвољена средства репресије и уцјене како би се дочепали фотеља из којих су народном вољом избачени.
Полиција се у потпуности сврстала на страну ОКГ ДПС што је било већ сасвим очигледно након примитивног и дивљачког упада у Општину. Упад у зграду локалне самоуправе десио се по налогу Андрије Николића и његових будванских пулена Николе Дивановића, Предрага Јелушића, Владимира Булатовића и Снежане Куч који су позвали полицију да хапси, пребија и гуши сузавцем њихове суграђане.
По старом рецепту полиција наставља да покушава да застраши симпатизере опозиције. На њихову жалост, без икаквог успјеха. У последњих десетак дана свакодневно позивају на разговор грађане који су долазили на протесте испред Општине када је ОКГ ДПС Пендрек & Пајсер коалиција организовала насилни и нелегалан упад нелегитимне власти.
Не дају и даље мира ватрогасцима којима су на нечувен начин преврнули ватрогасну станицу, хапсили их и ударали. Прекјуче су позвана на разговор три ватрогасца. Не презају ни од привођења малољетних особа, које желе да прикажу као некога ко је реметио јавни ред и мир и угрозио више од 500 полицајаца који су почетком јуна запосјели Будву и вршљали по њој малтретирајући грађане.
Грађани Будве треба да знају да су наведени истакнути чланови ДПС-а позвали полицију да пребија представнике локалне власти и службенике, поломили су сва врата на канцеларијама, однијели дио документације и опреме.
Јавност треба да зна да се полицијски терор ДПС власти у Будви наставља. Полиција на челу са командиром Слобом Ковачевићем ревносно ради не би ли ОКГ ДПС пружили подршку у намицању што већег броја гласова уцјенама и утјеривањем страха. Заборављају да су они служба свих грађана Будве и Црне Горе и да им је забрањено дјеловање у корист било које партије.
Поред помоћи приватном обезбјеђењу испред Општине, баве се свакаквим недозвољеним радњама из њиховог репресивног арсенала не би ли утицали на опредјељење грађана.
Употреба полиције показује све већу нервозу код представника власти који ни уз помоћ пендрека не могу да постигну жељени циљ. Грађани су ослобођени страха и не плаше се удбашких метода које ДПС и даље покушава да примјењује. Дјеловање полиције производи контраефекат, јер све већи број грађана пружа поруку побједничкој коалицији коју предводи Марко Бато Царевић под слоганом За будућност Будве.
Никола Дивановић, умишљени предсједник Општине Будва даје упутства полицији по налогу старих чланова ДПС штаба за рад на терену.
У ДПС изборном тиму главну ријеч Боро Лазовић, Крсто Љубановић, Александар Саша Тичић, Миленко Медиговић, Ђорђије Медин, а у теренску кампању је укључен и Златко Маровић. Шеф будванског изборног тима ДПС-а је Лазар Рађеновић, бивши предсједник општине Будва.
Дешавања у протеклих петнаестак дана показала су ко у ствари управља Будвом. То сигурно нису марионете постављене на најодговорније функције, већ стара ОКГ ДПС која жели да поврати стари утицај и доврши започете послове. Избор кадрова које су нелегално поставили на функције то недвосмислено показује. Примјењују се старе познате методе позивања радника на разговор и потписивања подршке, с тим да се ДПС екипа нашла у чуду пошто их је одбио до сада незабиљежен број људи.
Истрајност наших суграђана који подржавају побједнички тим предвођен Марком Батом Царевићем, доказ су сигурне побједе на изборима 30. августа када ћемо ову криминалну организацију заувијек одвојити од фотеља и привилегија, без којих не умију да функционишу као сви обични људи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest