Bečić: Ne smijemo zaboraviti Oliveru, Juliju, Milku, Miroslava, Manojla i Vukića

Na današnji dan obilježava se tragedija koja je zadesila nevine živote Murina tokom NATO bombardovanja, objavio je na Tviteru predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

„Teško je prihvatiti da su među žrtvama bila i djeca, koja su svoj život izgubila prije nego su imala priliku da ga iskuse u punom sjaju. Neka nam sjećanje na njihovu nevinost bude podsjetnik na važnost mira i dijaloga. Ne smijemo zaboraviti Oliveru, Juliju, Milku, Miroslava, Manojla i Vukića“, navodi Bečić na Tviteru.

Neka njihova hrabrost i dostojanstvo u teškim trenucima, kako dodaje, ostane kao primjer svima da se ne smijemo predati strahu i nasilju.

„Neka ih naša sjećanja vječno čuvaju. Naša obaveza je da učimo iz prošlosti kako bismo gradili bolju budućnost. Moramo raditi na izgradnji kulture mira i tolerancije kako bismo zajedno gradili bolji svijet“, ističe on.

Bečić dodaje da se danas prisjećamo svih nevinih žrtava ratova i sukoba.

„Neka njihova žrtva nikada ne bude zaboravljena i neka nas inspiriše da radimo zajedno na izgradnji svijeta bez ratova, nasilja i patnje. Neka nam ovaj dan bude podsjetnik na to da jedino zajedničkim snagama možemo izgraditi mir i prosperitet za sve ljude Crne Gore“, zaključuje on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest