Богданoвић и Вилијамс поразили Милвоки Баксе

фото: Brynn Anderson

Побједа у четвртој утакмици за Атланту Хоксе. Без Тре Јанга, али са расположеним Лу Вилијамсом и Богдановићем поразили су Милвоки Баксе резултатом 110:88!

фото: Brynn Anderson

На крају веома убједљив тријумф Атланте, мало изненађујуће, с обзиром да домаћа екипа није могла да рачуна на свог најбољег играча, који је повриједио скочни зглоб. Подједнако битан моменат десио се у трећој четвртини утакмице, у којој се најбољи играч Милвокија, Јанис Адетокунпо повриједио приликом одбране. До тада није имао запаженији учинак, скупио је 14 поена уз доста промашаја, али то неће бити толико битно у односу на процјену озбиљности његове повреде која би могла бити пресудна за читаву серију мечева.

Ради неопходног подсјећања, Хокси су узели брејк у првој утакмици са Милвокијем, затим су услиједиле двије везане побједе Бакса, а последњи тријумф који је злата вриједан, Атланти доноси какве-такве шансе за освајање Источне конференције. Најбољи појединци на мечу били су Вилијамс (21 поен, 5 скокова, 8 асистенција) и Богдановић (20 поена, 3 скока, 5 асистенција) из Атланте, односно Холидеј (19 поена, 5 скокова, 9 асистенција) и Мидлтон (16 поена, 8 скокова, 5 асистенција) из Милвокија. Тренутни резултат је 2:2, серија се сели у Висконсин а следећа утакмица је на програму између петка и суботе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest