Богдановић: Конатару, стисни петљу и саопшти ко је твом партијском шефу понудио 21 милион еура?

Посланици у Скупштини Црне Горе Милош Конатар (УРА) и Борис Богдановић (Демократе) ушли су у жустру полемику око “приче међу посланицима скупштине Црне Горе има оних посланика који наводно преговарају да узму новац, десетине милиона еура, да би политички донио неку одлуку”, рекао је Конатар.

Конатар је навео да тај неко ко је помињао узимање новца изађе именом и презименом и нека каже ко је особа и понуди иоле ваљану аргументацију и доказе да је неко преговарао да узме новац.

“Ако се не образложи и не понуде докази конкретне информације ко, кад и гђе је преговарао да узме евро, милион или 21 милион, да гласа за било који акт у Скупштини Црне Горе, ја ћу то сматрати политичким кукавичлуком и празном причом.”, казао је посланик ГП УРА.

Посланик Демократске Црне Горе одговорио је свом колеги Конатару да алудира, да неће да помене име.

Ево нудим господину Конатару да стисне петљу и скупи храброст и храђанима Црне Горе јасно саопшти ко је његовом партијском шефу понудио 21 милион евра? Како се зове тај човјек, ко је та особа, гдје вам је то понуђено и за шта сте узели паре, ако сте узели паре”, казао је Богдановић.

Посланик Демократа је додао да ако посланик Конатар јавно, после 15 мјесеци, јасно не саопшти ко је нудио новац, у ком износу, која особа, на који начин и шта је та особа за узврат добила. Такође поручио је колегама из власти да уколико је било ко евентуално преговарао са опозицијом о издају народне воље грађана Црне Горе, да добро размисле како ће пред своју ђецу. Богдановић је додао да више неће дозволити издају народне воље грађана.

“Оно што је било мито, оно што је била корупција, оно што је била куповина одборника, оно што је била куповина посланика, то одлази у прошлост. Добродошли господо у демократију и добродошли у будућност”, саопштио је Богдановић.

У даљој расправи Богдановић је рекао да је изалгање Конатара била класична манифестација политичког куквичлука јер одговора на питање ко је нудио 21 милион евра нема већ 15 мјесеца.

” Како се може десити да неко понуди новац, и то 21 милион евра, а да нисте ниочему преговарали? Очигледно је дошло до преговора, очигледно је дошло до нуђења мита, очигледно да они који су преговарали нијеу смјели да кажу за шта им је нуђен 21 милион евра, ко им је нудио 21 милион евра? Зашто, ако не вјерују државним органима Црне Горе, зашто нијесу то саопштили јасно грађанима?”, поручио је посланик Демократа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest