„Борба“: Инцидент у Скупштини, Вулетић (ДПС) опсовао Медојевића: “Све ти ј…. од настанка до данас”!

На Одбору за безбједност и одбрану данас је дошло до инцидента када је посланик ДПС-а Милорад Вулетић опсовао посланика ДФ-а Небојшу Медојевића.

Док је Медојевић постављао питања Ивици Станковићу и Веселину Вељовићу о шверцу кокаина и обрачуну кланова, и везама са ДПС-ом, Вулетић је са мјеста добацио да не жели да слуша како Медојевић вријеђа његову партију.

”Нијесам никада никога од Вас прозвао. Рекао сам и сад понављам, због криминала прозивам именом Зорана Лазовића и Мила Ђукановића и мафију. Вас који сједите у име ДПС-а, овђе не помињем. Ако ћете да браните свога шефа Ђукановића, највећег криминалца Европе, то је ваш проблем, рекао је Медојевић.

Вулетић је наставио да добацује са мјеста, а онда је устао и када је кренуо ка излазним вратима, добацио је Медојевићу: “Све ти ј…. од настанка до сад, изађи напоље, п…. једна”, уз још неке погрдне ријечи.

Сједница је након тога прекинута на десет минута, а у паузи је посланик СДП-а Ранко Кривокапић казао колегама из ДПС-а да добро погледају шта су урадили, јер новинаре не убијају због писања о цвијећу, него о криминалу. Казао је да посланик има право да пита шта је предмет његовог интересовања, а да овакве инцидентне ситуације на ивици туче, нијесу биле чак ни кад је Андрија Мандић својевремено водио Одбор, а саслушаван је Мило Ђукановић и да ДПС треба да се добро запита због овог данас.

Прије убиства Душка Јовановића, суд у Италији осудио Мила Ђукановића због шверца дувана

Прије инцидента Небојша Медојевић је саопштио да је “прије убиства Душка Јовановића, Врховни касациони суд је осудио Мила Ђукановића због шверца дувана.“

“Већ 2001. године кренуо је шверц кокаина, у Италији је формиран предмет. Па ме интересује да одговори ВДТ да ли су врх ДБ-а Зоран Лазовић, Душко Голубовић, али и Мило Ђукановић били укључени у шверц дувана и дроге. Постављам питање јер је Душко Јовановић убијен због писања о шверцу дувана”, рекао је Медојевић.

Директор Управе полиције Веселин Вељовић је одговорио да се више пута срео са структурама служби безбједности Италије, са Пјетром Грасом неколико пута али да никада није добио писмену или усмену информацију о овоме што је Медојевић причао.

Без одговора о шверцу кокаина у контејнеру Волија

Медојевић је питао да ли је све истражено везани за 55 кила кокаина у контејнеру Волија.

“Да ли је ко саслушан из Волија због шверца кокаина”?, питао је он.

Додао је и како је могуће да је Војна безбједносна служба открила шверц кокаина преко школског брода Јадран.

“Како особа која је осуђена на девет година затвора у Србији организује шверц кокаина у Црној Гори? Једино је могуће да се овђе крио пет година и шверцовао за ДПС, навео је он.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest