Божовић: Разни покушаји спиновања у протеклом периоду само одраз политичке немоћи

Чини ми изузетну част што сам именован на одговорну дужност и што ћу имати прилику да у периоду који долази радим у најбољем интересу свих грађана Будве

Изјаву за јавност Мила Божовића, потпредсједника Општине Будва преносимо у цјелости:

-Имајући у виду да је претходних дана било полемике око мог именовања на функцију потпредсједника Општине Бувда од стране разних политичких субјеката, сада када је Одбор повјереника Општине Будва дао сагласност на избор, желим прије свега да кажем да се ради о легалном и легитимном именовању у складу са законом.

Надлежност предсједника општине је да именује потпредсједнике уз сагласност скупштине и нема никакве дилеме да су разни покушаји спиновања у протеклом периоду само одраз политичке немоћи и покушаји да се изврши политички утицај на рад одбора.

Овом приликом се захваљујем Одбору повјереника јер су одлуку по овом питању донијели руковођени законским овлашћењима, а не политичким диктатима и интригама оних који унапријед праве алиби за политичке поразе који им слиједе.

Као потпредсједник Општине Будва трудићу се да у наредном периоду дам максимални допринос у раду локалне управе кроз координацију рада органа локалне управе и јавних служби, са посебним акцентом на успјешну реализацију љетње туристичке сезоне и додатној професионализацији наше управе.

Чини ми изузетну част што сам именован на одговорну дужност и што ћу имати прилику да у периоду који долази радим у најбољем интересу свих грађана Будве, закључује Божовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest