BRUTALAN TVIT MEDOJEVIĆA: Sluge Trilaterale i globalne duboke države će parama građana finansirati parazitski državni aparat i demagoške i populističke političke kampanje!

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija
Ekonomija zasnovana na nekontrolisanoj i neproduktivnoj potrošnji, uvozu, trgovini i zaduživanju neminovno dovodi do bankrota javnih finansija, socijalnih nejednakosti i ekspanziji siromaštva, poručio je predsjednik PZP-a Nebojša Medojević.

Kako je istakao, đavolji krug neproduktivne potrošnje i zaduživanja i ekonomskog rasta bez razvoja ima svoj kraj,  a on će biti bolan.  Dodao je da je  efekat “spržene zemlje” već viđen u mnogim zemljama koje su vodile “ubice ekonomija” nametnute od stranih centara globalne duboke države.
– Evo ovako će sluge Trilaterale i globalne duboke države da finansiraju sve glomazniji parazitski državni aparat i svoje demagoške i populističke političke kampanje. Vašim parama. Povećaš plate bez porasta produktivnosti , ugroziš sistem zdravstva ( koji polako klizi ka privatizaciji ili dominaciji privatnog kapitala) , povećaš broj neproduktivnih radnih mjesta u državnoj administraciji, a onda preko inflacije povećaš prihode budžeta od PDV i akciza , oporezujući SVE građane i privredu – naveo je Medojević i dodao:
– Tražili ste , gledajte.  Nema ‘ljeba bez motike. Nema održivog rasta bez proizvodnje, štednje, produktivnih investicija i izvoza!!! To su prirodni zakoni!!! A priroda nikad ne krši svoje zakone!!!
Dobrodošli u EVROPU SAD!!! Kad bude svima jasno, biće kasno!!! Para neće biti, a apostoli će nestati. Sa vašim parama!!! – poručio je Medojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest