Ćerka Đorđa Balaševića prijavila muža za nasilje

Foto: Jutjub printskrin/ Jovana Balašević

Glumica Jovana Balašević, kćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

Kako saznaje „Telegraf“, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kojem je živjela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio ju da izađe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se liječi i da pije lijekove.

nače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloljetne dece.

Kako saznaju mediji iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnijelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

Ranije se pričalo da već deset godina žive u srećnom braku.

Aleksandar Jovanović je domaćoj javnosti postao poznat 2008. godine, kao potpredsjednik Skupštine grada Novog Sada, prenosi „Nova“.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest