ДФ: Антисрпске резолуциjе уjединиле Ђукановића, Кривокапића, Бечића, Куртиjа, Тачиjа и Харадинаjа

Неке посебне разлике нема, а све их снажно спаjа мржња према Србиjи, Републици Српскоj и српском народу, поручују из ДФ-а

Резолуциjа о Сребреници коjу су усвоjили албански есктремисти из лажне државе Косово свjедочи о томе да се ради о смишљеноj акциjи у региону и нападу на Србиjу и српски народ, коjи се координира из добро познатих кругова, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Након што су Мило ЂукановићАлекса Бечић и Здравко Кривокапић у скупштини Црне Горе усвоjили jедну сличну антисрпску резолуциjу, ниjе се дуго чекало да то ураде и њихови партнери, Курти и остали, са коjима предсjедник ЦГ, предсjедник Владе и предсjедник Скупштине гаjе изузетно присне односе. Да брука буде већа, таква резолуциjа jе прво усвоjена у Црноj Гори, у коjоj jе сваки трећи грађанин српске националности, а центри моћи су баш то и жељели – да и они за коjе су гласали Срби, попут Кривокапића и Бечића, први ударе на Србиjу и српски народ. Требало jе направити такву ситуациjу да антисрпска политика у региону отпочне управо од таквих особа.

Како кажу из ДФ-а, упозоравали су у старту да се ради о акциjи коjа треба да изнова сатанизуjе српски народ, Србиjу и РС, да се Србима удара жиг геноцидног народа, али их нису слушали ови коjи су гласали срамну резолуциjу у ЦГ, а сада су спали на то да буду друштво есктремиста из jужне српске покраjине.

У чему се након свега разликуjу Ђукановић, Кривокапић, Бечић, Курти, Тачи, Харадинаj…

– Неке посебне разлике нема, а све их снажно спаjа мржња према Србиjи, Републици Српскоj и српском народу – поручују из ДФ-а.

Како се наводи у саопштењу, остаjе срамота да jе Црна Гора потрчала да ову бруку направи чак и приjе албанских есктремиста. Из ДФ-а се питају, да ли jе могуће да се у Црноj Гори поjавио неко ко jе овако бацио под ноге историjу и традициjу, Вучjи До, Фундину, Брегалницу, Скадар, Моjковац, и овако издао своjе славне претке и сврстао се уз политичаре коjи су настали из нарко банди и терористичких организациjа, коjи су вршили наjмонструозниjе злочине над Србима деведесетих година прошлог виjека.

– Сигурни смо да се ова болест усваjања лажних резолуциjа наставља, што свакако неће обесхрабрити ниjедног Србина, од Косовске Митровице до Суботице, од Подгорице до Бања Луке – додају у саопштењу.

Овакви моменти су само шанса да будемо што jединствениjи, jер само сложно и заjеднички можемо пружити отпор противницима и њиховим налогодавцима, закључују из Демократског фронта.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest