ĐAKOVIĆ: Da li je Spajkiju bliža košulja od potkošulje?

Foto: Jutjub printskrin/TOK TV

Šta ovo igra Spajki? Zar javnost Crne Gore mora da sazna njegov stav o budućoj Vladi od Ibrahimovica, a ne od njega samog?

Piše: Perica Đaković

Sve me ovo podsjeća na njegovu igranku kad je bio predsjednicki kandidat, kada je čas znao, a čas nije znao, da li ima dva državljanstva, stan u Beogradu, ženu, dijete?

Tako ni sad da li i sa kim “smije” ili ne u svoju Vladu. Da li je bio red da on kaže direktno predstavnicima ZBCG da na njih ne(smije) računa ili je to smio da kaže samo Ibrahimovicu, a možda i još nekom.

I sad otvoreno pitanje za Spajkija, pa i Milatovića, da li su im bliži oni koju su bili prvi saradnici DPS-a i otvoreni Milovi agitatori za predsjednika Crne Gore od onih koji su Milatoviću dali punu podršku i sa čijim glasovima je on praktično postao predsjednik Crne Gore.

Zato i pitanje da li je Spajkiju bliža košulja od potkošulje? Da li su mu bliži predstavnici ZBCG od Zenke(Miiovog i Duškovog ministra), HGI-a (Milovih poslušnika i otvorenih glasnogovornika), Bošnjaka (za koje kađu da ih je najskuplje održavati).

Sada ostaje i ona narodna “ne pada snijeg da pokrije brijeg, nego da svaka zvjerka ostavi trag” što u prevodu bi značilo da vidimo dali su nekima milije fotelje od časti i obraza pred biračima i koliki je zaista uticaj stranog faktora.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest