Đoković sa skupa koalicije “Za budućnost Danilovgrada“: Popravićemo stanje na svim nivoima u Danilovgradu

,, Uzima se jedna po jedna opština, a ova pobjeda u Danilovgradu biće nam od posebnog značaja zato što će se poslati poruka da je Đukanović završio svoju misiju i da su oni koji su podržavali Đukanovića i vjerovali da će dobiti svoj dio ili u opštini Danilovgrad ili u nekoj drugoj opštini ostali kratkih rukava“, poručio je Mandić

Koalicija za budućnost Danilovgrada održala je promotivni skup u Spužu, na kome su se prisutnima obratili lideri DF, nosilac liste kolaicije, Velimir Đoković, i kandidati za odbornike.

Predsjednik NSD i jedan od lidera DF, Andrija Mandić, kazao je “da je naš posao, kao i posao nosioca liste, Velimira Đokovića i svih kandidata za odbornike da obavijestimo građane, da dođemo u svaku kuću, da obiđemo svakog čovjeka, da mu prenesemo poruku koliko je važno da izađe na ove izbore i koliko je važno da podrži baš ovu listu“.

,,Ako smo ozbiljni i odgovorni, mi imamo samo jednog protivnika koji 30 godina drži zarobljenu ovu zemlju, ovu zemlju pljačka, ovu zemlju je uništio i u njoj instalirao organizovani kriminal i korupciju. Vjerovali smo da smo završili 30. avgusta, nažalost nismo“, kazao je Mandić.

On je istakao da je pobjeda u Danilovgradu od izuzetnog značaja.

,, Uzima se jedna po jedna opština, a ova pobjeda u Danilovgradu biće nam od posebnog značaja zato što će se poslati poruka da je Đukanović završio svoju misiju i da su oni koji su podržavali Đukanovića i vjerovali da će dobiti svoj dio ili u opštini Danilovgrad ili u nekoj drugoj opštini ostali kratkih rukava“, poručio je Mandić.

Predsjednik DNP i jedan od lidera DF Milan Knežević je istakao da želi da iskaže jednu vrstu lične satisfakcije.

,,Pošto sam svakodnevno u govorima pozdravljao vaše komšije u ZIKS-u, do tada smo gubili sve izbore u ZIKS-u, a 2020. godine, očigledno da su i oni naši pozdravi urodili plodom, pobijedili smo u ZIKS-u, pobijedili smo u Spužu, e sad je vrijeme da pobijedimo i u Danilovgradu i u Bjelopavlićima i da Velimir Đoković bude dostojan službenik vaših interesa, servis svih građana Spuža i servis svih građana Bjelopavlića“, kazao je Knežević
Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste kolaicije Za budućnost Danilovgrada, Velimir Đoković, kazao je da je Spuž centar Danilovgrada, a Danilovgrad se nalazi u centru Crne Gore te stoga ,,mislim da zavređuje mnogo bolji standard, mnogo bolju lokalnu samoupravu i zavređuje da popravimo stanje na svim nivoima“.

,,A sa najvećim uvažavanjem želim da skrenem pažnju iz našeg programa na razvoj vjerskog turizma, a lokalna samouprava zajedno sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom Srpske pravoslavne crkve da valorizuje i pokrene ono što jeste vjerski turizam, a naše dvije svetinje, manastir Ždrebaonik i manastir Ostrog, kao najveće dvije svetinje na teritoriji opštine Danilovgrad, na teritoriji Bjelopavlića da nam budu na ponos i diku, kako nama ovdje, u sali, kao čestitim ljudima i Hrišćanima i jesu i priliče“, kazao je Đoković.

Šef izborne kampanje koalicije ZBDG, Dragan Bojović, rekao je da se ne dovodi u pitanje da će naša lista, na čelu sa našim dragim sugrađaninom Velimirom Đokovićem imati najveći broj glasova i da će Velimir Đoković biti budući gradonačelnik Danilovgrada!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest