„Đukanović se raspitivao ko bi mogao da prebije noge Vanji Ćalović Marković“: Ispovijest vaspitačice koja je radila kod Aca Đukanovića- Drugi dio(VIDEO)

Foto: Jutjub printskrin

Vaspitačica i pravnica iz Nikšića Ana Pešukić pred kamerama je po prvi put pričala o radu kod njenog bivšeg poslodavca Aca Đukanovića, brata doskorašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića. Portal Press objavio je drugi dio razgovora sa Anom Pešukić.

Radi se o ženi koja je priznala u tužilaštvu da je 2019. godine izvršila krađu vrijednog nakita iz porodične kuće Đukanovića.

Njoj se sada sudi u Višem sudu u Podgorici, na osnovu optužnice Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Pešukić je za portal PRESS otkrila brojne javnosti nepoznate detalje vezane za kontakte Đukanovića sa nekim državnim funkcionerima, političarima, ali i nosiocima sudske vlasti i bezbjednosnog sektora.

U drugom dijelu videa, koji danas objavljujemo, možete pogledati šta je Pešukićeva kazala o krađi koju je počinila kod Aca Đukanovića, kakav problem je on imao sa čelnicom Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanjom Ćalović-Marković

Istakla je da je Đukanović planirao da prebije noge Ćalović-Marković i da se raspitivao ko bi to mogao da uradi.

Pekušić je u svom svjedočenju naglasila kako im je Đukanović često pričao kako je svoj prvi milion zaradio pecajući ribu i dodala da je vjerovatno to neka velika zlatna ribica.

Dodala je da je njen bivši poslodavac blizak porodični prijatelj sa Vladimirom Bebom Popovićem, bivšim šefom Biroa za komunikacije u Vladi Srbije Zorana Đinđića, a koji stoji iza montiranog snimka kojim je prije nekoliko godina pokušana diskreditacija čelnice MANS-a.

Pešukić je u jednom dijelu razgovora govorila o imovini i novcu braće Đukanović u inostranstvu, njenom telefonu sa određenim dokazima koji joj je oduzet i nedostupan godinama…

Radi se o informacijama koje mogu biti interesantne i nadležnim državnim organima.

Portal PRESS je video zapis objavio u dva dijela. Na zahtjev Pešukićeve njeno lice je blurovano.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest