DROGA I ORGIJE: Narod izdvaja novac za poslaničke plate, Miketić ga troši na kokain (FOTO)

Foto: printskrin

Novac građana Srbije, izdvojen za poslaničku platu Đorđa Miketića iz stranke Zajedno, završio je u džepu dilera od kojih je Miketić kupio kokain. To je potvrđeno na eksplicitnom snimku Miketića koji kruži mrežama.

Na društvenim mrežama se pojavio porno snimak narodnog poslanika Đorđa Miketića, člana liste Dragana Đilasa „Srbija protiv nasilja“.

Eksplicitan snimak napravila je treća, muška, osoba, navodi se u saopštenju BIA. Sudeći po snimku, čiji eksplicitan sadržaj nećemo objavljivati, i Miketić i ženska osoba sa snimka su svesni da ih snimaju. Nije poznato gdje je snimak nastao, a spekuliše se i da se radi o svingerskoj zabavi, s obzirom da se na snimku čuju i drugi uzdasi koji, kako djeluje, dopiru iz susjednih prostorija.

Na istom snimku vidi se i kokain, razvučen u takozvane „linije“ na crnom tanjiru.

Foto: Printskrin

Ono što je ipak najgore u cijelom snimku je rečenica koju je ženska osoba izgovorila da će „sve on to platiti od poslaničke plate!“ Sudeći po toj rečenici, može se opravdano sumnjati da se možda radi o ženi koja se bavi prostitucijom.

To znači da Miketić poslaničkom platom, koju mu plaćaju građani Srbije, kupuje kokain. S obzirom da je Miketić na Đilasovoj listi, postavlja se logično pitanje da li je upravo novac koji bi trošio na kokain i prostitutke, razlog zbog kog Đorđe Miketić i želi da dođe na vlast u Srbiji, a ne zbog narodnih interesa.

Sami akteri eksplicitnog snimka potvrdili su da se Miketićeva poslanička plata troši na kokain.

Iz redova bivšeg režima koji predvodi Dragan Đilas odmah je pokrenuta hajka protiv vlasti u Srbiji. Pokušali su da spinuju kako je snimak montiran, kao i da je snimak „obračun vlasti sa opozicijom“. Da je snimak autentičan, kao i da ga je napravila treća, muška osoba, potvrdila je i BIA, iz koje su naveli da neće dozvoliti da budu uvučeni u političke igre Miketića.

Time je bivši režim samo potvrdio ono što su građani i do sada znali – da se radi o lažnoj eliti, koja sada pokušava da popravi medijsku štetu tvrdeći, između ostalog, kako to svakome može da se dogodi…

Ipak, ono što svaki građanin Srbije treba da se zapita je „Zbog čega se naš novac, koji smo izdvojili za poslaničke plate, troši na kokain?“, piše „alo.rs“.

Sigurni smo da ne postoji niko u Srbiji ko bi iz svog džepa izdvojio novac kako bi Miketić od poslaničke plate mogao da kupuje drogu.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest