Фијаско СДТ-а: Обуставили истрагу против возача Душка Кнежевића, јер нема доказа, а јавност убјеђивали да су прали паре за ДФ!

Вријеме читања < 1 минут

Фијаско СДТ-а: Обуставили истрагу против возача Душка Кнежевића, јер нема доказа, а јавност убјеђивали да су прали паре за ДФ! (ФОТО)

Специјално тужилаштво обуставило је истрагу против возача Душка Кнежевића, који су се теретили за стварање криминалне организације и прање новца, потврђено је Борби.

У наредби СДТ-а за обустављање поступка против возача Кнежевића се наводи се да не постоје докази из којих произилази основана сумња да су извршили наведена кривична дјела.

У септембру 2017. ухапшени су возачи Атлас Групе Натко Пеличић, Предраг Пејовић, Дражен Вујисић, Горан Грујовић, Владо Стевановић. Довођени су тада у везу за прање новца за Демократски фронт, што се на крају показало као лаж.

Испоставило се да су возачи уствари конвертовали новац Славољуба Мига Стијеповића, савјетника Мила Ђукановића, што је Кнежевић доказао објављивањем видео снимка.

Душко Кнежевић је одмах по њиховом хапшењу саопштио да му је нуђена нагодба да саопштио да су његови возачи прали новац за ДФ, али да је он одбио ту нагодбу.

Кнежевић је аферу “Коверта” отворио објављивањем видео-снимка на којем Стијеповићу предаје коверту коју овај ставља у џеп, говорећи му да је у њој 97.000 еура.

Borba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest